bim sustavi

Proizvodi

LINEAR za Autodesk proizvode

Od ranih 90 -ih godina LINEAR razvija svoj CAD softver kao moćnu aplikaciju za AutoCAD i odgovarajuće vertikalne proizvode AutoCAD Architecture i AutoCAD MEP. Trenutno podržane verzije Autodeska su: AutoCAD, AutoCAD Architecture i AutoCAD MEP. Obitelji programa Desktop, Design 3D i Analyze obavljaju sav posao s AutoCAD -om i čine sučelja nepotrebnima.

Zanimljiva alternativa široko korištenim AutoCAD instalacijama, nudimo vam i naše proizvode kao neovisnu varijantu LINEAR CADinside. S integriranom CAD funkcionalnošću koju proizvodi Autodesk. Ako želite koristiti samo pojedinačne module naših opsežnih CAD rješenja, ekonomski najrazumnije rješenje mogla bi biti varijanta s integriranom CAD jezgrom. Rješenja LINEAR identična su u obje verzije programa i naravno 100% kompatibilna.

Za Autodesk Revit slijedimo istu filozofiju kao i za AutoCAD koja je već poznata. Stvaramo tijek rada i izbjegavamo zaobilazna rješenja s ciljem da postignu što veću produktivnost. Stoga radimo izravno u modelu i integrirali smo alate za projektiranje, kao i proračune u program bez sučelja sklonih pogreškama. Kako bismo Revit učinili pravim inženjerskim alatom, nudimo mnoge alate za projektiranje, analizu i upravljanje zgrada koji kombiniraju naredbe na način koji štedi vrijeme i proširuju se za HVAC i inženjere cjevovoda. Dostupni su dodatni alati za konstruktivnu i učinkovitu suradnju unutar integriranog dizajna s BIM -om.

Integrirano sučelje za Revit 

Integrirano sučelje za AutoCAD